Mijn neus is supermooi geworden. Ik ben echt de hele tijd in de spiegel aan het kijken. Dit is echt wat ik wilde. Ik kan dit het best omschrijven als een cadeau wat ik al heel lang wilde hebben. Ik en mijn neus hebben besloten om samen heel oud te worden!

 

Miralistic (23 jaar)

Mijn ervaringen op beeld

.
Bekijkt u mijn ervaringen met de neusbehandeling verzorgd door dokter Bakker. Ik heb er een vlog over gemaakt.
Ik hoop dat mijn ervaringen u helpen. U vindt hierboven een verkorte versie. Wilt u mijn hele vlog zien: deel 1 en deel 2.

Plastisch chirurg

Dokter Xander R. Bakker

Sinds 2005 ben ik werkzaam als plastisch chirurg. In meerdere ziekenhuizen heb ik geleerd om allround plastisch chirurg te zijn. Dit heeft me een schat aan ervaring opgeleverd. Het gelaat heeft altijd mijn speciale aandacht gehad.

Het vraagt om een persoonlijke, op maat gesneden behandeling. Dat maakt het werk zo boeiend. Bij iedereen vraag ik me weer af: ben ik in staat die verandering teweeg te brengen, waar de patiënt blijer van wordt? Het is altijd mooi als dit lukt, maar het betekent soms ook ‘nee’ verkopen.

Ik richt mij volledig op de esthetische plastische chirurgie. Mijn aandachtsgebieden zijn het gelaat, borstcorrecties, liposuctie en lipofilling van gelaat en lichaam. Door het volgen van vele internationale congressen en cursussen blijf ik up-to-date zodat ik state-of-the-art werk kan blijven leveren.

Meer informatie over een neuscorrectie

Vindt u uw neus lelijk omdat de vorm afwijkend is en wilt u een mooie neus die bij uw gezicht past? Neuscorrectie

nvepc ipras nvpc isaps