“De best mogelijke keuze maakt u als u de veranderingen op uw eigen lichaam alvast kunt zien. Al mijn patiënten zijn er razend enthousiast over, en ik ook.”

 

Xander Bakker

Meest gestelde vragen

Kan ik het resultaat ook thuis laten zien?

Ja, dat is mogelijk, u krijgt een link naar de beelden. U kunt de beelden van het resultaat van de door u gekozen behandeling ook op uw eigen telefoon, tablet of computer bekijken om er zo thuis nog eens rustig naar te kijken of aan anderen laten zien.

Hoeveel wijzigingen aan de behandeling kan ik doen?

U kunt net zoveel aanpassen aan uw behandeling als u wilt. Van al uw opties en keuzes kunt u het resultaat bekijken. Ik zal u vanuit mijn ervaring wel aangeven wat voor u de mogelijk beste opties zijn om uit te kiezen.

Waarom is dit zo uniek?

U kunt verschillende resultaten bekijken op uw eigen lichaam. Het is uw eigen lichaam waar verandering op worden geplaatst. Niet alleen op een scherm, maar met de virtual reality bril kun u uw nieuwe ik met eigen ogen aanschouwen.

Ziet het er griezelig en eng uit?

De beelden zien er niet eng uit en het is ook niet griezelig om naar te kijken. Al mijn patiënten vinden het fantastisch en zijn er erg blij mee, ook al is het in het begin wel even schrikken als u uzelf ziet met de behandeling al achter de rug.

Voor- en na foto’s

Bekijk uw eigen voor- en na foto's (schuift u over de foto)
Bekijk uw eigen voor- en na foto's (schuift u over de foto)

Bekijk uw eigen voor- en na foto's (schuift u over de foto)
Bekijk uw eigen voor- en na foto's (schuift u over de foto)

Bekijk al uw opties

Het resultaat levensecht in beeld

Iedereen wil vooraf het resultaat zien. Ziet uw facelift er wel natuurlijk uit? Passen uw nieuwe borsten wel bij uw lichaam? Wordt uw nieuwe neus wel zoals u in gedachten had? Moet er toch iets meer filler bij? U weet het van te voren.

Ik ben blij dat ik u deze bijzondere service kan geven. Vooraf het resultaat al bekijken, waarbij u nog van alles kunt aanpassen. U hoeft het niet alleen meer te doen met voor- en na foto’s van andere patiënten. U kunt uw eigen 3-d voor en na beelden bekijken.

Tijdens ons consult maak ik foto’s van u en de software doet de rest. Voor een groot aantal behandelingen zult u in de gelegenheid zijn om verschillende opties en keuzes te bekijken en levensecht uit te proberen op uw eigen lichaam.

U hoeft niet meer bang te zijn een verkeerde beslissing te nemen of de behandeling wel het gewenste resultaat zal opleveren. Met deze bijzondere 3-dimensionale beelden van uw eigen gezicht en uw eigen lichaam kunt u uw nieuwe look vanuit meerdere hoeken bekijken. En als het resultaat u niet bevalt, dan passen we instellingen aan uw wensen aan.

Vraag uw CRISALIX 3D-consult aan

nvepc ipras nvpc isaps