.

“Ik zie er nu weer uit zoals ik mij voel van binnen. Het ziet er beter uit dan ik had verwacht. Ik ben super gelukkig met mijn facelift/halslift. Dank u wel dokter Bakker.”

 

René (50 jaar)

Meest gestelde vragen

Houd ik er lelijke littekens aan over?

Er ontstaan littekens, maar ik plaats deze littekens op plekken die bijna niet te zien zijn. Zo zitten de littekens op bijna onzichtbare plekken. Daarnaast zullen de littekens op den duur ook steeds meer vervagen.

Wanneer zie ik er weer een beetje normaal uit?

De eerste dagen na een facelift, draagt u nog een verband om uw hoofd. Daarna zult u ongeveer twee tot drie weken nog te maken hebben met zwellingen in het gezicht en blauwe plekken. Drie weken na de operatie zijn de zwellingen verdwenen.

Heb ik na een facelift helemaal geen rimpels meer?

Uw huid wordt weer gelift, alleen de rimpels rondom de mond, ogen en voorhoofd verdwijnen daarmee niet. Hierdoor houdt u gezicht zijn karakter. Rimpels door lachen, praten en fronzen blijven bestaan.

Krijg ik na de behandeling een onnatuurlijk uiterlijk?

Na de facelift is uw huid strakker getrokken, maar uw gezichtsspieren en pezen zijn nog hetzelfde als voor de operatie. U zult nog gewoon dezelfde gezichtsuitdrukkingen en grimassen kunnen maken als voor uw facelift behandeling. Een facelift gaat ongeveer 15 jaar mee.

Voor- en na foto’s

Schuift u over de foto
Schuift u over de foto (face/halslift met boven- en onderooglidcorrectie)

Meer voor- en na foto’s

Plastisch chirurg

Dokter Xander R. Bakker

Sinds 2005 ben ik werkzaam als plastisch chirurg. In meerdere ziekenhuizen heb ik geleerd om allround plastisch chirurg te zijn. Dit heeft me een schat aan ervaring opgeleverd. Het gelaat heeft altijd mijn speciale aandacht gehad.

Het vraagt om een persoonlijke, op maat gesneden behandeling. Dat maakt het werk zo boeiend. Bij iedereen vraag ik me weer af: ben ik in staat die verandering teweeg te brengen, waar de patiënt blijer van wordt? Het is altijd mooi als dit lukt, maar het betekent soms ook ‘nee’ verkopen.

Ik richt mij volledig op de esthetische plastische chirurgie. Mijn aandachtsgebieden zijn het gelaat, borstcorrecties, liposuctie en lipofilling van gelaat en lichaam. Door het volgen van vele internationale congressen en cursussen blijf ik up-to-date zodat ik state-of-the-art werk kan blijven leveren.

Mijn specialiteiten

Wilt u uzelf laten helpen aan uw vermoeide uiterlijk en sombere blik door uw hangende oogleden? Ooglidcorrectie

Vindt u uw neus lelijk omdat de vorm afwijkend is en wilt u een mooie neus die bij uw gezicht past? Neuscorrectie

Wilt u van uw rimpels en slappe huid in gezicht of hals af en wilt u er weer jonger en zonder rimpels uitzien? Facelift

Wilt u uw rimpels en plooien in uw gezicht veilig laten vullen met eigen lichaamseigen vetcellen? Lipofilling gelaat

Bent u ontevreden over uw te kleine borsten en wilt u weer vollere en grotere borsten hebben? Borstvergroting

Wilt u van uw rimpels en andere oneffenheden van uw huid af en er weer jonger en frisser uitzien? Chemische peeling

nvepc ipras nvpc isaps