“Een behandeling van mijn lippen en ogen gehad. Het resultaat is heel erg mooi geworden. Ik heb erg geaarzeld, maar achteraf was dat helemaal niet nodig.”

 

Tuana (43 jaar)

Meest gestelde vragen

Krijg ik na de behandeling een onnatuurlijk uiterlijk?

Injectables worden door mij zeer zorgvuldig toegepast. Het doel is om u er mooi en natuurlijk uit te laten zien. Bij het toepassen van de hoeveelheid en de plek houd ik hier nadrukkelijk rekening mee. Het effect van met name Botox kan per klant verschillen. Na een eerste behandeling moet ik soms de hoeveelheid aanpassen om het gewenste effect te bereiken.

Wanneer mag ik na de behandeling weer naar huis?

U kunt na de behandeling direct naar huis. Het eerste uur na de ingreep is het goed om de plek te koelen. Dit is om de zwelling te verminderen.

Ben ik voor altijd van mijn rimpels af?

De behandeling met fillers is geen definitieve ingreep. De filler zal geleidelijk door het lichaam worden afgebroken. Het effect houdt 9 tot 12 maanden aan. Botox werkt gemiddeld 3 tot 4 maanden. Hierna zal de behandeling herhaald moeten worden. Voor een meer definitief resultaat is soms een operatieve ingreep nodig.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling met Botox doet weinig pijn. Behandeling met fillers kan pijnlijk zijn bij de lippen. De fillers die ik gebruik bevatten verdoving, zodat de pijn al snel weer verdwijnt.

Voor- en na foto’s

Schuift u over de foto
Schuift u over de foto

Meer voor- en na foto’s

 

Plastisch chirurg

Dokter Xander R. Bakker

Sinds 2005 ben ik werkzaam als plastisch chirurg. In meerdere ziekenhuizen heb ik geleerd om allround plastisch chirurg te zijn. Dit heeft me een schat aan ervaring opgeleverd. Het gelaat heeft altijd mijn speciale aandacht gehad.

Het vraagt om een persoonlijke, op maat gesneden behandeling. Dat maakt het werk zo boeiend. Bij iedereen vraag ik me weer af: ben ik in staat die verandering teweeg te brengen, waar de patiënt blijer van wordt? Het is altijd mooi als dit lukt, maar het betekent soms ook ‘nee’ verkopen.

Ik richt mij volledig op de esthetische plastische chirurgie. Mijn aandachtsgebieden zijn het gelaat, borstcorrecties, liposuctie en lipofilling van gelaat en lichaam. Door het volgen van vele internationale congressen en cursussen blijf ik up-to-date zodat ik state-of-the-art werk kan blijven leveren.

Mijn specialiteiten

Wilt u uzelf laten helpen aan uw vermoeide uiterlijk en sombere blik door uw hangende oogleden? Ooglidcorrectie

Vindt u uw neus lelijk omdat de vorm afwijkend is en wilt u een mooie neus die bij uw gezicht past? Neuscorrectie

Wilt u van uw rimpels en slappe huid in gezicht of hals af en wilt u er weer jonger en zonder rimpels uitzien? Facelift

Wilt u uw rimpels en plooien in uw gezicht veilig laten vullen met eigen lichaamseigen vetcellen? Lipofilling gelaat

Bent u ontevreden over uw te kleine borsten en wilt u weer vollere en grotere borsten hebben? Borstvergroting

Wilt u van uw rimpels en andere oneffenheden van uw huid af en er weer jonger en frisser uitzien? Chemische peeling

nvepc ipras nvpc isaps