“Ik ben blij met mijn nieuwe borsten. Al jaren wilde ik grotere borsten. Nu heb ik het gedaan en het is mij 100% meegevallen. Ik voel mij weer vrouw en zelfverzekerder”

 

Lucille de Groot (28 jaar)

Meest gestelde vragen

Houd ik er lelijke littekens aan over?

Het litteken valt in de borstplooi, dan zie je er bijna niets van. Littekens vervagen op den duur steeds meer, waardoor ze nauwelijks zichtbaar zijn.

Is een borstvergroting een pijnlijke operatie?

De ingreep vindt onder narcose plaats, u merkt er dus niets van. De periode na de borstvergrotende operatie kunt u wel te maken krijgen met gevoelige en soms pijnlijke borsten. U zult daarom regelmatig pijnstillers moeten gebruiken. Als een prothese half onder (dual plane) of helemaal onder spier is geplaatst, kunt u meer pijn verwachten, dan wanneer de prothese op de spier geplaatst is. De eerste twee weken zult u hulp nodig hebben bij uw dagelijkse bezigheden.

Krijg ik na de behandeling een onnatuurlijk borsten?

Mijn doel is ervoor te zorgen dat u mooie borsten krijgt die aan uw wensen voldoen. Ik zal dan ook al mijn kennis, kunde en ervaring gebruiken om ervoor te zorgen dat uw borsten er zo mooi en natuurlijk mogelijk gaan uitzien.

Wat voor soort implantaat heb ik nodig?

Er zijn verschillende soorten en maten van implantaten. Wij kijken tijdens het consult gezamenlijk wat uw wensen zijn en wat het best bij uw lichaam past. Ik zal u daarbij vanuit mijn jarenlange ervaring het best mogelijke advies geven. Hierbij maak ik gebruik van het Crisalix systeem. Hiermee kan ik een 3D-beeld maken van uw borsten, zodat u kunt zien wat u kunt verwachten.

Voor- en na foto’s

Schuift u over de foto
Schuift u over de foto

(schuift u over de foto)
(schuift u over de foto)

Meer borstvergroting voor- en na foto’s

Plastisch chirurg

Dokter Xander R. Bakker

Sinds 2005 ben ik werkzaam als plastisch chirurg. In meerdere ziekenhuizen heb ik geleerd om allround plastisch chirurg te zijn. Dit heeft me een schat aan ervaring opgeleverd. Het gelaat heeft altijd mijn speciale aandacht gehad.

Het vraagt om een persoonlijke, op maat gesneden behandeling. Dat maakt het werk zo boeiend. Bij iedereen vraag ik me weer af: ben ik in staat die verandering teweeg te brengen, waar de patiĆ«nt blijer van wordt? Het is altijd mooi als dit lukt, maar het betekent soms ook ‘nee’ verkopen.

Ik richt mij volledig op de esthetische plastische chirurgie. Mijn aandachtsgebieden zijn het gelaat, borstcorrecties, liposuctie en lipofilling van gelaat en lichaam. Door het volgen van vele internationale congressen en cursussen blijf ik up-to-date zodat ik state-of-the-art werk kan blijven leveren.

Mijn specialiteiten

Wilt u uzelf laten helpen aan uw vermoeide uiterlijk en sombere blik door uw hangende oogleden? Ooglidcorrectie

Vindt u uw neus lelijk omdat de vorm afwijkend is en wilt u een mooie neus die bij uw gezicht past? Neuscorrectie

Wilt u van uw rimpels en slappe huid in gezicht of hals af en wilt u er weer jonger en zonder rimpels uitzien? Facelift

Wilt u uw rimpels en plooien in uw gezicht veilig laten vullen met eigen lichaamseigen vetcellen? Lipofilling gelaat

Bent u ontevreden over uw te kleine borsten en wilt u weer vollere en grotere borsten hebben? Borstvergroting

Wilt u van uw rimpels en andere oneffenheden van uw huid af en er weer jonger en frisser uitzien? Chemische peeling

nvepc ipras nvpc isaps