“Dankzij dokter Bakker heb ik nu billen die gezien mogen worden. Door mijn Braziliaanse billift bilvergroting loop ik nu zelfverzekerd en trots als een pauw in mijn strakke spijkerbroek rond.”

 

José (34 jaar)

Meest gestelde vragen

Houd ik er lelijke littekens aan over?

Bij een Brazilian Butt Lift bilvergroting houdt u geen lelijke littekens over aan de ingreep. De incisies voor het weghalen en plaatsen van het vet zijn erg klein. Ik ben er in gespecialiseerd om littekens zo klein en onzichtbaar mogelijk te maken.

Is de behandeling voor iedereen geschikt?

Een Braziliaanse billift is mogelijk als u voldoende vet heeft om weg te halen, zodat dit in uw billen geplaatst kan worden. Als u heel slank bent, dan wordt dat lastig. U heeft dan niet voldoende vet. In ons eerste consult gaan we kijken wat mogelijk is.

Verdwijnt het vet in de billen na een tijd weer?

Het vet wat naar je billen wordt verplaatst, blijft daar. De Brazilian Butt Lift BBL bilvergroting hoeft niet om de zoveel tijd over als je op gewicht blijft. Alleen de eerste maanden verlies je iets van het vet. Dit wordt gecompenseerd doordat er iets meer vet dan nodig wordt ingespoten.

Wanneer zien mijn billen er weer toonbaar uit?

U zult weinig hinder hebben van de ingreep. Uw billen kunnen gedurende twee weken enigszins gezwollen zijn. Wellicht zijn er wat kleine blauwe plekken. U zult weinig hinder ondervinden van het op deze manier liften van uw billen.

Voor- en na foto’s

Brazilian Butt Lift bilvergroting (BBL) (schuift u over de foto)
Brazilian Butt Lift bilvergroting (BBL) 520cc per kant (schuift u over de foto)

Meer voor- en na foto’s

Plastisch chirurg

Dokter Xander R. Bakker

Sinds 2005 ben ik werkzaam als plastisch chirurg. In meerdere ziekenhuizen heb ik geleerd om allround plastisch chirurg te zijn. Dit heeft me een schat aan ervaring opgeleverd. Het gelaat heeft altijd mijn speciale aandacht gehad.

Het vraagt om een persoonlijke, op maat gesneden behandeling. Dat maakt het werk zo boeiend. Bij iedereen vraag ik me weer af: ben ik in staat die verandering teweeg te brengen, waar de patiënt blijer van wordt? Het is altijd mooi als dit lukt, maar het betekent soms ook ‘nee’ verkopen.

Ik richt mij volledig op de esthetische plastische chirurgie. Mijn aandachtsgebieden zijn het gelaat, borstcorrecties, liposuctie en lipofilling van gelaat en lichaam. Door het volgen van vele internationale congressen en cursussen blijf ik up-to-date zodat ik state-of-the-art werk kan blijven leveren.

Mijn specialiteiten

Wilt u uzelf laten helpen aan uw vermoeide uiterlijk en sombere blik door uw hangende oogleden? Ooglidcorrectie

Vindt u uw neus lelijk omdat de vorm afwijkend is en wilt u een mooie neus die bij uw gezicht past? Neuscorrectie

Wilt u van uw rimpels en slappe huid in gezicht of hals af en wilt u er weer jonger en zonder rimpels uitzien? Facelift

Wilt u uw rimpels en plooien in uw gezicht veilig laten vullen met eigen lichaamseigen vetcellen? Lipofilling gelaat

Bent u ontevreden over uw te kleine borsten en wilt u weer vollere en grotere borsten hebben? Borstvergroting

Wilt u van uw rimpels en andere oneffenheden van uw huid af en er weer jonger en frisser uitzien? Chemische peeling

nvepc ipras nvpc isaps