“Ik was veel afgevallen. Daardoor lubberde mijn buik. Ik had veel te veel vel over. Dokter Bakker heeft mij geholpen en ik ben er erg blij mee.”

 

Pieter (39 jaar)

Meest gestelde vragen

Houd ik er lelijke littekens aan over?

Bij een buikwandcorrectie ontkomt u niet aan littekens. Ik heb veel ervaring met het ‘verstoppen’ van littekens, bijvoorbeeld onder uw ondergoed. De eerste zes maanden zijn ze duidelijk zichtbaar. Daarna vervagen ze. Het zal anderhalf jaar duren voordat een eindresultaat is bereikt.

Wanneer mag ik na de operatie weer naar huis?

De buikwandcorrectie is een relatief zware cosmetische operatie. U blijft ter observatie een nachtje bij ons overnachten. U krijgt direct na de behandeling een drukband om die u zes weken moet dragen. Daarna mag u weer beginnen met sporten en zwaar tillen.

Wanneer kan ik een buikwandcorrectie laten doen?

Als u ontevreden bent over uw overtollige huid op uw buik, dan kunt u een buikwandcorrectie laten uitvoeren. Als u verder gezond bent en de volwassen leeftijd hebt bereikt, is er geen belemmering om deze operatie te ondergaan.

Wanneer kan ik weer naar het strand?

Houdt u er rekening mee dat het twee tot drie maanden kan duren voordat u helemaal hersteld bent, de zwellingen zijn verdwenen en het littekenweefsel tot rust is gekomen.

Voor- en na foto’s

met reven buikspieren (schuift u over de foto)
in combinatie met een borstvergroting (schuift u over de foto)

Meer voor- en na foto’s

Plastisch chirurg

Dokter Xander R. Bakker

Sinds 2005 ben ik werkzaam als plastisch chirurg. In meerdere ziekenhuizen heb ik geleerd om allround plastisch chirurg te zijn. Dit heeft me een schat aan ervaring opgeleverd. Het gelaat heeft altijd mijn speciale aandacht gehad.

Het vraagt om een persoonlijke, op maat gesneden behandeling. Dat maakt het werk zo boeiend. Bij iedereen vraag ik me weer af: ben ik in staat die verandering teweeg te brengen, waar de patiënt blijer van wordt? Het is altijd mooi als dit lukt, maar het betekent soms ook ‘nee’ verkopen.

Ik richt mij volledig op de esthetische plastische chirurgie. Mijn aandachtsgebieden zijn het gelaat, borstcorrecties, liposuctie en lipofilling van gelaat en lichaam. Door het volgen van vele internationale congressen en cursussen blijf ik up-to-date zodat ik state-of-the-art werk kan blijven leveren.

Mijn specialiteiten

Wilt u uzelf laten helpen aan uw vermoeide uiterlijk en sombere blik door uw hangende oogleden? Ooglidcorrectie

Vindt u uw neus lelijk omdat de vorm afwijkend is en wilt u een mooie neus die bij uw gezicht past? Neuscorrectie

Wilt u van uw rimpels en slappe huid in gezicht of hals af en wilt u er weer jonger en zonder rimpels uitzien? Facelift

Wilt u uw rimpels en plooien in uw gezicht veilig laten vullen met eigen lichaamseigen vetcellen? Lipofilling gelaat

Bent u ontevreden over uw te kleine borsten en wilt u weer vollere en grotere borsten hebben? Borstvergroting

Wilt u van uw rimpels en andere oneffenheden van uw huid af en er weer jonger en frisser uitzien? Chemische peeling

nvepc ipras nvpc isaps